NEW BEIJING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2444 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Beijing. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 21:38 Die wonton soep was lekker. Alleen blijkt in de wonton iets met garnalen en gehakt mix in te zitten. Mijn zoon is allergisch voor garnalen. Hij merkte het gelijk op. Dit is niet vermeld op de kaart.
12 jul 2024 om 8:57 Prijs/kwaliteit was prima, bestelling duurde lang!
9 jul 2024 om 21:51 Smaakvol
1 jul 2024 om 7:47 Allemaal prima
30 jun 2024 om 21:06 Duurde erg lang en toen het bezorgd werd boos gezicht totaal geen vriendelijkheid je werd er gewoon bang van en het gevoel van pffff moet ik weer bezorgen eten was lauw helaas maar durf niet meer te bestellen ik was een last
28 jun 2024 om 19:34 Stond al half uur dat eten er bijna was moest toen nog erg lang wachten. Heb het idee dat de bezorger niet goed de weg kent. Al was hij/zij hier al eens eerder. Toen dezelfde ervaring. Sorry maar daardoor toch iets negatiefs. Ben meestal positief .
28 jun 2024 om 10:30 Zoals altijd weer perfect !
25 jun 2024 om 20:45 Smaak goed. Kon wel iets warmer.
25 jun 2024 om 20:32 De pisang goreng was erg vet en de banaan was hard. Er zat totaal geen smaak aan. Als ik een oliebol had gewild had ik dat besteld.
23 jun 2024 om 20:44 Zoals altijd perfect
23 jun 2024 om 0:21 Eten was goed maar duurde erg lang voordat het er was
22 jun 2024 om 18:39 Supersnelle levering en lekker gegeten