NEW BEIJING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1953 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Beijing. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 20:24 heet duurde te lang moest 2 uur wachten alsof het van china moest komen maar goed het eten was wel lekker als gewonelijk
25 jan 2023 om 20:23 Helaas niet bezorgd op het tijdstip dat aangegeven werd. Bezorger gaf nog weer woord ook inplaats van een sorry ik ben te laat moest ik maar beter rekening houden dat het druk is. Eten was is heerlijk. Goede hoeveelheid. Jammer van de bezorging dus.
23 jan 2023 om 18:15 Was lekker zoals altijd
23 jan 2023 om 10:56 Not great, quality is not what it used to be.
22 jan 2023 om 22:46 Was weer erg lekker,jammer dat het een half uur later werd bezorgd dan was afgesproken,maar hebben gesmuld!!
22 jan 2023 om 19:06 €50,- vergooid geld weinig tot geen smaak . Waarom ?? Met ruim 110k inwoners in Almere is er nog steeds geen behoorlijk chinees restaurant zoals New King of Nam Kee dus ondernemers er is echt plaats voor een goede authentieke Chinese keuken
21 jan 2023 om 21:12 Het was weer heerlijk. Eerder gekomen dan men aangaf wat een leuke verrassing was.
16 jan 2023 om 13:24 Bezorging was precies op afgesproken tijd maar eten hebben wij warm moeten maken in magnetron helaas.
15 jan 2023 om 20:04 Duurde langer dan gemeld was. En de smaak was ver te zoeken. Nooit meer
14 jan 2023 om 11:52 Cha chiew was deze keer erg vet . Niet gewenst van hun. Ook harde stukken vlees er tussen. Was 40€ kwijt voor deze maaltijd. Beetje zonde helaas
13 jan 2023 om 21:41 Ben daar al 22 jaar klant alleen ze bezorgen niet meer onder de 20 euro en ik ben maar alleen dus het is minder geworden omdat ik slecht ter been ben en de prijzen zijn flink gestegen
13 jan 2023 om 11:31 Nasi wat droog en vlees heel dik gesneden. Bezorging duurde erg lang...